Pae pargi rahvajooks kutsub spordisõpru Lasnamäele

0

Ligi kahe kuu pärast, 26. mail Lasnamäel toimub järjekorras juba VI Pae pargi rahvajooks. Tasuta rahvaspordivõistlusel on kavas 5,1 km distants ja lastejooks.

„Ootame kõiki jooksusõpru Pae parki, kus saab oma spordivormi testida kindlasti paljudele jõukohasel 5,1 km pikkusel distantsil. Õhtune stardiaeg võimaldab kohale tulla kogu perega ning kuna rada viib jooksjaid kolm korda ümber Pae järve, saab selle ilusat ümbrust mitu korda silmitseda. Kuigi tegemist on tasuta üritusega, palun siiski ennast eelnevalt registreerida, et muuta kohapeal võistluse eelne tegevus sujuvamaks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pae pargi VI rahvajooks toimub neljapäeval 26. mail ning stardinumbrite väljastamine algab kl 16.30. Kuni 7-aastastele mõeldud lastejooksud stardivad kl 17.30. Põhidistantsi ehk 5,1 km start antakse kl 18.30. Rada kulgeb ilusate vaadetega Pae pargis, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. Põhijooksust saavad osa võtta 8-aastased ja vanemad osalejad.

Parimate autasustamine toimub kl 19.15. Põhijooksul autasustatakse esemeliste auhindadega esikolmikuid meeste ja naiste arvestuses neljas vanusekategoorias: 2009.-2014. aa sündinud poisid ja tüdrukud (PU14, TU14), 2005.-2008. aa sündinud noormehed ja neiud (MU18, NU 18), 1973.-2004. aa sündinud mehed ja naised (M, N) ning 1972. a ja varem sündinud mehed ja naised (M50, N50). Lisaks individuaalvõistlusele selgub ka Lasnamäe kiireim kool. 

Võistluse keskus paikneb Lasnamäe linnaosa valitsuse (Pallasti 54) hoone taga ning autoga tulijad saavad parkida Kumu parklas Valgel tänaval. Korraldajad paluvad varuda kannatlikkust ning arvestada võimalike järjekordadega stardinumbrite väljastamisel ning tulla aegsasti kohale.

Osavõtt Pae pargi rahvajooksust on tasuta. Osalejate arv pole piiratud, kuid ainult esimesed 600 registreerijat saavad medali. Registreerimine on avatud 25. maini kell 23.59. Registreerida saab veebi kaudu: http://iseteenindus.pargijooksud.ee/

Lasnamäe linnaosa valitsus korraldab Pae pargi rahvajooksu koostöös MTÜ Orienteerumisklubi Nõmmega.

Kommentaarid: