Esvika Elekter avas Lasnamäel uue müügiesinduse

0
created by dji camera

Elektrimaterjalide jae- ja hulgimüüja Esvika Elekter avas Lasnamäel, Peterburi tee ääres uue müügiesinduse.Vastvalminud hoones on müügisaali pinda ca 400 ja siselao pinda ca 1300 ruutmeetrit.

Esvika tegevjuht Guido Tamm ütleb, et vajaduse  täiendava esinduse avamiseks Tallinnas tingis kasvav nõudlus elektrimaterjalide järele ja ettevõtte kasvustrateegia. „Kuna klientide objektid on tavaliselt Tallinna ja Harjumaa eri paigus, siis tundus loogiline minna neile lähemale ka Tallinna idapoolses osas. Samuti vajasime klientide paremaks teenindamiseks rohkem ruumi nii töötajatele, müügisaalile kui ka laokaubale. Lasnamäe müügiesinduse siselao valmimisega täienesid Esvika materjalide ladustamise võimalused 1500 kaubaaluse võrra. Lasnamäel ja Vana-Narva maanteel on tööstuse ja tootmisega tegelevate ettevõtete arv võrreldes muu Tallinnaga suurem ja me tahame lisaks tavapärastele tooterühmadele panustada enim just tööstuse vajadusest lähtuvatele tootevaldkondadele,“ räägib Tamm.

Ettevõtte müügistrateegiat värskes müügiesinduses iseloomustab turundusjuht Karin Havi sõnadega lihtsus, kiirus ja kauba saadavus: „Me oleme lihtsasti leitavad, meile saab ligi nii suure kui ka väikese autoga ja kliendid saavad vajaliku kauba kohe kätte. Meie uude esindusse on tänu vastavatud Väo liiklussõlmele ühtviisi lihtne ja kiire pääseda nii Tallinna ringteelt, Peterburi teelt kui ka Laagna teelt.“

Uue maja asukohta otsis Esvika meeskond pikalt ja sarnaselt varem valminud müügiesindustega taheti oma vajadustele vastav hoone ise arendada. Hoone projekteeris arhitektuuribüroo Korrus, ehituse peatöövõtja oli Mitt & Perlebach Ehitusperiood vältas 8 kuud ja keskuse ehitusmaksumuseks kujunes ca 2 miljonit eurot. Lasnamäe müügiesinduses on tänase seisuga ametis 15 töötajat.

Elektrimaterjalide jae- ja hulgimüüjal Esvika Elekter on lisaks Tallinnas asuvatele Mustamäe ja Lasnamäe müügiesindustele osakonnad Tartus, Pärnus, Paides ja Jõhvis. 1993. aastal tegevust alustanud ettevõtte 2021. aasta müügikäive oli ca 36 miljonit eurot ja tööd antakse Eesti eri paigus kokku 100 inimesele.

Kommentaarid: