Sel suvel Lasnamäele naaseb traditsiooniline jaanituli

0

Pärast COVID-19 tingitud pausi eelseisval suvel Lasnamäe linnaosa tähistab taas Jaanipäeva suurejoonelise tulega. Tasuta sündmus toimub Paeväljal ning on alkoholivaba, praegu otsitakse üritusele kauplejaid ja toitlustajaid.

„Muude jooksvate toimetuste kõrval mõtleme ka suvehooajale. Soovime sel suvel pakkuda Lasnamäe elanikele mitmekülgset programmi kuhu kuulub ka jaanipäeva tähistamine. Alustasime varakult ettevalmistustöödega, et saaks kaasata võimalikult palju huvitavaid koostööpartnereid,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe jaanituli toimub 22. juunil algusega kl 19 Paevälja tühermaal, kuhu saab mugavalt tulla nii jalgsi kui ka arvukate bussiliinidega. Kavas on kontsert ja rahvatantsud, kohapeal saab osta toitu ja muid kaupu. Pisemaid osalejaid ootab ka lasteala. Õhtu kulmineerub suure lõkkega ning kogu sündmus lõpeb südaööks.  

Praegu otsitakse jaanitule sündmusele toitlustajaid ja kauplejaid. Eelkõige on kohale oodatud just jaanipäevaga seotud toitude, kaupade ja meelelahutuse pakkujad. Üritusel kauplemine toimub müügipileti alusel ning selle hind sõltub pakutava kauba liigist. Registreerimine lõpeb 14.04.2022 kell 12:00. Registreerimine ja lisainfo: german.levenets@tallinnlv.ee, tel 645 7750. Kauplejatele ette nähtud kohtade arv on piiratud.

Tänavu Lasnamäe jaanituli tuleb täiesti alkoholivabalt. Tegemist on kogupere sündmusega ning kohapeal ei müüda alkohoolseid jooke. Turvatöötajad kontrollivad olukorda ning paluvad ürituselt lahkuda purjus inimesi või neid, kes toovad kaasa alkoholi.

Kommentaarid: