Lasnamäel saab taas tasuta õigusabi

0

HUGO.legal õigusbüroo ja Tallinna linna eestvedamisel toimub Lasnamäel 30. märtsil ja 14. aprillil tasuta õigusnõustamine. 

 „Kutsun Lasnamäe elanikke tasuta õigusnõustamisele, kus saab kvalifitseeritud nõu enamlevinud õigusalaste küsimuste või probleemide korral. Palun arvestada, et nõustamine toimub eelregistreeritud inimestele ja seepärast tuleb end kirja panna. Eelmisel aastal inimeste huvi nõustamise vastu väga suur, seega sel korral tuleb kohale rohkem juriste ning nende vastuvõtt kestab pikemalt,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Nõustamisel on võimalik tasuta õigusabi saada võla-, perekonna-, asja-, pärimis-, töö-, täitemenetlus-, pankroti- ja korteriühistuõiguse küsimuste osas. Samuti saab infopäeval teavet riigi toel soodustingimustel osutatava õigusabi ning edasiste nõustamisvõimaluste kohta.

Tasuta õigusabi annavad kvalifitseeritud spetsialistid. Nõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keeles. Nõustamisele tuleb eelregistreerida telefonil +372 688 0400. Nõustamisele oodatakse  ainult eelnevalt registreerituid inimesi.

Nõustamine toimub kolmapäeval, 30. märtsil kell 9.00-18.00 Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti 54). Siseruumis peab kandma maski. Järgmine tasuta õigusnõustamine Lasnamäel toimub 14. aprillil.

Kommentaarid: