Lasnamäe uisuväljakud lõpetavad peagi  hooaja

0

Lasnamäel tegutsevad uisuväljakud nii Tondiraba pargis kui ka Härma staadionil lõpetavad peagi selleks hooajaks oma tegevuse. Viimaseid päevi saab veel Lasnamäele uisutama tulla. 

„Lasnamäel saab veel loetud päevi uisutamist harrastada kahes kohas, hubasel Tondiraba pargi uisuväljakul ning Härma staadioni uisuringil. Mul on hea meel, et tuhanded inimesed kasutasid võimalust ja külastasid selle talvehooaja vältel mõlemat Lasnamäe uisuväljakut,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Eesti suurima uisuringiga Härma staadion asub Lasnamäe Vene Gümnaasiumi (J. Koorti 23) kõrval. Valgustatud uisustaadion on avatud esmaspäevast pühapäevani kl 10-22. Uiske saab laenutada kuni kl 20.45. Härma staadioni uisuring on avatud 20. märtsini (k.a). 

Tondiraba pargis asuv Lasnamäe Uisupark on avatud esmaspäevast pühapäevani kl 10-21 ning pilet kehtib 1 tund. Uisuplats asub Tondiraba pargi läänepoolses osas ning kohale võib tulla ka isiklike uiskudega (v.a kiiruisutamise- ja matkauiskudega). Tondiraba Uisupark on avatud 27. märtsini (k.a).

Alates 14. veebruarist ei pea uisuväljaku külastamisel esitama COVIDi tõendit, kuid soovitame teenindusalal kanda maski. 

Lisainfot Lasnamäel tegutsevate uisuväljakute kohta saab Uisupargi ja uisuringi haldava Pirita spordikeskuse kodulehelt

Kommentaarid: