Maxima Tondiraba avamishindadele joosti tormi

0

Maxima Tondiraba kaupluse soodsate avamishindade vastu oli enneolematult suur huvi. Mitmete toodete müügikogused ületasid prognoosid lausa kahe-kolmekordselt.

„Iseäranis populaarsed olid Tondiraba kaupluse avamispakkumistest jahutatud vikerforell, Estoveri Eesti taluvõi ja jahutatud Talupoja broiler, mille müük ületas mitmekordselt prognoositu,“ rääkis MAXIMA Eesti müügidirektor Marge Kikas. „Väga hästi läks ka mandariini, tomati ja kassitoidu müük, kuna neid tooteid meie kliendid väga ootasid – nende müügikogused olid lõpuks prognoositust kaks korda suuremad,“ lisas MAXIMA Eesti müügidirektor.

Möödunud nädala neljapäeval Lasnamäel avatud XX-kaupluse näol on tegu seitsmenda Maxima kauplusega Lasnamäel ja 83. kauplusega Eestis tervikuna. Juba kaupluse avamise eel lubas Maxima eestimaalastele enneolematute hindadega avamispakkumisi, mida pole tükk aega siinkandis nähtud.

Ajavahemikus 18. november-22. november said Tondiraba kaupluse külastajad täita oma ostukorvid väga soodsa hinnaga värske liha, kala, piimatoodete ja küpsetistega. Nende viie päeva vältel maksis näiteks nii mandariini- kui tomatikilo 0,49 eurot, jahutatud Talupoja broiler 1,15 eurot/kilo, jahutatud vikerforell 3,99 eurot/kilo, Estoveri Taluvõi Eesti 0,85 eurot/pakk ning kaks kilost pakki Lavazza kohviube Crema Aroma ja Rossa 14,99 eurot.

Lisaks said Tondiraba kaupluse külastajad nii Saaremaa seakasvataja ja lihameistri Frank Kutteri kui teisi lahtise lihalehti tooteid 25% tavapärasest soodsamalt. Just lahtise lihaleti liha osutus väga suureks hitiks – selle müügikogused Tondiraba kaupluses ületasid esimese viie päeva jooksul neljakordselt tavapärase XX-kaupluse müügikoguseid. Tavapärast enam müüdi ka kulinaariatooteid.

Kuna eelmisel nädalal tuli ettevõte välja äpi uuendusega, mis on teinud ostude sooritamise Maxima kauplustes väga kiireks ja lihtsaks, siis said mobiilse ostupuldi kaudu Tondiraba kaupluses oma ostu sooritanud veelgi 5% soodustust. Seetõttu oli kaupluse avamispäevade jooksul huvi äpi vastu väga kõrge. MAXIMA Eesti on esimene jaekett terves Baltikumis, mis on niivõrd uuendusliku lahenduse oma kauplustes kasutusele võtnud.

Kui varasemalt tuli Maxima kauplustes äpi kaudu ostu vormistamiseks teha iseteeninduskassas viis-kuus sammu, siis nüüd piisab kolmest. Selleks tuleb skäneerida tooted, valida makseviis ning sooritada makse. Kõik see toimub omamata kontakti ei kassapidaja ega ka iseteeninduskassaga. Esimese nädala tagasiside äpiuuendusele on üle Eesti olnud kiitev, seejuures on rõhutatud nii lahenduse mugavust ja kiirust tasumisel.

Tondiraba avamispäevadel vormistati ka 1100 uut Maxima AITÄH-kaarti, mis on äpi kasutajatele lisatud ka virtuaalselt äppi.

Tondiraba kaupluse näol on tegu Maxima 22. XX-kauplusega Eestis ja neljanda selles formaadis supermarketiga Lasnamäel. Ettevõte investeeris kaupluse rajamisse 3,5 miljonit eurot, sellega luuakse piirkonda 50 uut töökohta. Vastavatud kauplusel on ka üks suuremaid parkimisplatse, mis Maximal Eestis on. Lisaks on kaupluse ees Bikeepi nutiparkla kümnele jalgrattale ning laadimispunktid viiele rollerile. Hoones tegutseb lisaks Maximale ka Euroapteek.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. MAXIMA Eesti annab tööd üle 3700 inimesele. Igapäevaselt teenindavad siinsed Maxima kauplused keskmiselt 140 000 inimest. Eestis on ettevõttel kokku 58 X kodukauplust, 22 XX supermarketit ning kolm XXX hüpermarketit. Jaekaubandusketti kuulub siin ka kaksteist kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Ettevõte tegutseb Eestis alates 2001. aastast, olles tänaseks üks suuremaid siinseid tööandjaid ja maksumaksjaid.

Kommentaarid: