Lasnamäel süüdatakse esimene advendiküünal Lindakivi platsil

0

Pühapäeval, 28. novembril toimub Lasnamäel esimese advendi puhul hubane tasuta vabaõhukontsert ning traditsiooniline advendiküünla süütamine.

„Pühade lähenemisel soovime pakkuda lasnamäelastele võimalust saada osa jõulumeeleolust ning nautida vabas õhus toredaid kontserte. Järgneva kuu jooksul korraldame üle linnaosa kokku kuus vabaõhukontserti, kust ei puudu ka tegevused lastele ning piparkoogid ja alkoholivaba glögi,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Anu Aus. 

Esimene jõulukontsert leiab aset sel pühapäeval, 28. novembril kl 15 Kultuurikeskuse Lindakivi tagumisel platsil (J. Koorti 22). Lapsi rõõmustab päkapikk. EELK Lasnamäe Püha Markuse koguduse õpetaja Kaido Petermann räägib advendiaja mõttest. Sellele järgneb advendiküünla süütamine ehtsa jõulukuuse juures, mis juba eelmisest nädalast kaunistab kultuurikeskuse tagust platsi. Publikule esinevad Lasnamäe Laulustuudio „DeLight“ solistid. 

Järgmine advendikontsert Lasnamäel toimub nädala pärast, 5. detsembril algusega kell 15 Katleri peremänguväljakul ning seal esinevad Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli kasvandikud Maria Kallastu ja Mattias Tirmaste.

Ürituse korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta. 

Kommentaarid: