Tondiraba Maxima on avatud ja pakub nii innovatsiooni kui ka soodustusi

0

Poolteist aastat tagasi esimese jaekaubandusketina nii Eestis kui Baltikumis mobiilse ostupuldi kasutusele võtnud MAXIMA Eesti on Tondiraba kaupluse avamisega astunud sammu edasi. Kaupluses saab oma oste senisest veelgi kiiremini sooritada.

„Meie eesmärk on panustada Eesti jaekaubandusturu arengusse – Tondiraba kauplus on meie teine uus kauplus viimase kuu jooksul,“ rääkis MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas täna hommikul Lasnamäel asuva uue XX-supermarketi avamisel. Tegu on seitsmenda Maxima kauplusega pealinna suurima elanike arvuga piirkonnas ja 82. kauplusega Eestis tervikuna.

„Astume järgmise sammu edasi ka innovatsiooni liidrina – võtame esimese jaekaubandusketina nii Eestis kui Baltikumis kasutusele puutevaba ostlemise,“ märkis Volkas. Kui juba 2020. aasta suvest saab Maxima kauplustes üle Eesti kasutada äppi mobiilse ostupuldina („Skänni ja kõnni“), siis sellest nädalast muutus selle kaudu ostu sooritamine veelgi lihtsamaks. „Eestis kasutatakse palju sõna „innovatsioon“, minu jaoks on see kaubanduses kiireim viis oma oste sooritada,“ ütles MAXIMA Eesti tegevjuht ja lisas, et tegu on ettevõtte enda Eestis arendatud lahendusega.

Kui varasemalt tuli Maxima kauplustes äpi kaudu ostu vormistamiseks teha iseteeninduskassas viis-kuus sammu, siis nüüd piisab kolmest. Selleks tuleb skäneerida tooted, valida makseviis ning makse sooritada. Kõik see toimub omamata kontakti kassapidaja ega ka iseteeninduskassaga. „See on väga suur mõtteviisi muutus, oleme 2-3 aastat teistest Euroopa jaekaubanduskettidest ees,“ rõhutas MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Lasnamäe linnaosavanema Vladimir Sveti sõnul on kohalikud elanikud oodanud Tondiraba Maxima avamist juba 2016. aastast alates, kui ettevõttele väljastati selleks ehitusluba. „Hea meel on selle üle, et see ehitus sai ühele poole samal aastal Tondiraba pargi valmimisega. Võib öelda, et Tondiraba, Lasnamäe süda on unest ärganud,“ lausus Svet. Ka kiitis ta, et uus Maxima kauplus on hästi ligipääsetav nii jalgsi kui jalgrattaga ning sinna on loodud korralik rattaparkla.

Tondiraba kaupluse näol on tegu Maxima 22. XX-kauplusega Eestis ja neljanda selles formaadis supermarketiga Lasnamäel. Ettevõte investeeris kaupluse rajamisse 3,5 miljonit eurot, sellega luuakse piirkonda 50 uut töökohta. Vastavatud kauplusel on ka üks suuremaid parkimisplatse, mis Maximal Eestis on. Lisaks on kaupluse ees Bikeepi nutiparkla kümnele jalgrattale ning laadimispunktid viiele rollerile. Hoones tegutseb lisaks Maximale ka Euroapteek.

„Tulge vaatama, mis hinnad Tondirabas on – need on tõeliselt madalad,“ kutsub MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. Tondiraba Maxima avamise puhul saavad eestimaalased ajavahemikus 18. november-22. november täita oma ostukorvid tõeliselt soodsa hinnaga värsket liha, kala, piimatooteid ja küpsetisi.

Näiteks maksab nii mandariini- kui tomatikilo 0,49 eurot, jahutatud Talupoja broiler 1,15 eurot/kilo, jahutatud vikerforell 3,99 eurot/kilo, Estoveri Taluvõi Eesti 0,85 eurot/pakk ning kaks kilost pakki Lavazza kohviube Crema Aroma ja Rossa 14,99 eurot. Ühtlasi on kampaaniaperioodil äpi kaudu sooritatud ostud Tondiraba kaupluses 5% soodsamad.

Tondiraba Maxima avamisel järgitakse kõiki riigis kehtivaid koroonapiiranguid, kaupluse külastamine avamisperioodil on igal moel turvaliseks tehtud. Sealhulgas on MAXIMA Eesti võtnud kasutusele täiendavad lisameetmed, et tagada piisav distants külastajate vahel, nii külastajad kui ettevõtte enda töötajad oleks kaitstud. Neile, kes tulevad kauplusse maskita, jagab ettevõte tasuta maske.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. MAXIMA Eesti annab tööd üle 3700 inimesele. Igapäevaselt teenindavad siinsed Maxima kauplused keskmiselt 140 000 inimest. Eestis on ettevõttel kokku 57 X kodukauplust, 22 XX supermarketit ning kolm XXX hüpermarketit. Jaekaubandusketti kuulub siin ka kaksteist kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Ettevõte tegutseb Eestis alates 2001. aastast, olles tänaseks üks suuremaid siinseid tööandjaid ja maksumaksjaid.

Kommentaarid: