Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet saab Tallinna uueks abilinnapeaks

0

Tallinna uue abilinnapeana asub ametisse senine Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet, kes hakkab vastutama keskkonna ja kommunaalvaldkonna eest. Kuni uue linnaosavanema leidmiseni Sveti kohustusi hakkab täitma Anu Aus.

“See otsus tuli tõesti mulle raskelt, kuna Lasnamäe linnaosavanemana olen töötanud oma kodulinnaosa heaks ja lühikese ajaga olen suutnud panna linnaosavalitsuses kokku väga tugeva meeskonna ja algatada rea olulisi muutusi, mille tulemusi saab näha alles mõne aasta pärast,” ütles Svet.

Uut Lasnamäe linnaosa vanema kandidaati veel nimetatud ei ole.

“Hetkel ei ole teada, kes saab olema uus linnaosavanem. Seni, kuni uut inimest ei ole nimetatud ja hetkest kui mina asun abilinnapea positsioonile, hakkab minu praegusi kohustusi täitma minu praegune asetäitja Anu Aus,” sõnas Svet.

Tallinna linnapeana jätkab Mihhail Kõlvart (KE), volikogu esimehe positsiooni täidab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esindaja. Tallinna volikogu uus koosseis koguneb neljapäeval.

Kommentaarid: