Lasnamäe linnaosavalitsus jagab korteriühistutele graniitsõelmeid

0

Novembris alustab Lasnamäe Linnaosa Valitsus korteriühistutele graniitkillustiku jagamisega, et tagada parem libedustõrje. 

„Võrdlemisi soojad ilmad saavad lähiajal läbi ning teed muutuvad libedaks. Selleks, et muuta kõnniteed ja teed ohutumaks ning maandada libedusest tingitud vigastuste riski, jagame meie linnaosa korteriühistutele tasuta graniitkillustikku,” ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet. 

Puistematerjali jagatakse 15. novembrist kuni 19. novembrini, igal päeval kell 15-19. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13, eelregistreerimist ei ole. Puistematerjali saavad kõik äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistud. Ühe korteriühistu kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti ning üks kott kaalub 25 kg. 

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka, liiva või kloriide.

Kommentaarid: