Lasnamäe eakate loengusarjas tuleb juttu tervislikust eluviisist

0

Lasnamäel jätkub iganädalane tasuta eakatele mõeldud filmi- ja loengusari „Kuldne sügis“. Teisipäeval, 2. novembril algusega kl 12 Lindakivi Kultuurikeskuses toimub Ott Kiivika loeng tervisliku eluviisi teemal.

„Lasnamäe „Kuldne sügis“ annab hea võimaluse omandada uusi teadmisi erinevatel teemadel ja nautida filmikunsti. Seekordses loengus keskendume sellele, kuidas püsida heas vormis ja olla terve hoolimata vanusest,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

2. novembril algusega kl 12 toimuv loeng keskendub tervislikule eluviisile ning sellest räägib treener, terviseedendaja ja Eesti tuntuim kulturist Ott Kiivikas. Loengud on tasuta ning eelregistreerimine pole vajalik. „Kuldse sügise“ sarja loengud toimuvadKultuurikeskuses Lindakivi (Koorti 22).

„Lisaks kõigil soovijatel on võimalik ennast vaktsineerida Kultuurikeskuse Lindakivi ruumides. Valikus on Pfizer, Moderna ja Jannseni vaktsiinid ning eelnev registreerimine pole vajalik. Samuti saab kohapeal COVID-19 alast nõu küsida. Lindakivi nõustamis- ja vaktsineerimispunkt on lahti tööpäeviti kl 12-19 ning nädalavahetusel kl 10-17,“ lisas Svet. 

Infot järgnevate Lasnamäe „Kuldse sügise“ sarja raames toimuvate loengute teemade ja filmide kohta saab edaspidi kodulehelt tallinn.ee/lasnamae.  

Kohapeal toimub COVID tõendite kontroll (läbitud vaktsineerimiskuuri või haiguse läbipõdemise kohta) koos isikut tõendava dokumendiga. Siseruumides peab kandma maski. 

Kommentaarid: