Lasnamäe linnaosavanem jätkab telefonivastuvõtuga

0

Neljapäeval, 21. oktoobril vastab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet elanike küsimustele telefoni teel.

„Telefonivastuvõtt on korraga ohutu ja kiire, kuna märkimisväärselt vähendab füüsilisi kontakte. Oleme sellega alustanud esimese COVID-19 laine ajal ning lähenemine on ennast igati õigustanud: sajad lasnamäelased on mulle helistanud ja oma ettepanekuid või muresid jaganud,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Linnaosa vanem Vladimir Svet vastab elanike küsimustele neljapäeviti ajavahemikul kl 15-16 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu. Kui liin on hõivatud, palume mõne minuti pärast uuesti helistada.

„Enamasti helistavad inimesed igapäevaste murede pärast või näiteks juhivad tähelepanu linnaruumi kitsaskohtadele ja pakuvad ise lahendusi. See on hea kanal tagasiside saamiseks linnaosa elanikelt ning kutsun üles seda julgelt kasutama, kui leiate, et võime teile probleemi lahendamisel abiks olla,“ lisas Svet.

Lisaks sellele saab Lasnamäe Linnaosa Valitsusele alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 6457700 või kirjutades Facebooki lehele https://www.facebook.com/Lasnamae.

Kommentaarid: