Lasnamäel on nädala lõpuni avatud täiendavad vaktsineerimis- ja nõustamispunktid

0

24. oktoobrini mitme Lasnamäe kaubanduskeskuse juures tegutsevad vaktsineerimispunktid, kus saab ennast vaktsineerida COVID-19 vastu. Uuendusena mitmes kohas saab ka vaktsiinide alast nõu spetsialistidelt.

„Kutsun kõiki Lasnamäe elanikke võimalust kasutama ja ennast vaktsineerima. Samuti tänan siinkohal kõiki, kes on ennast vaktsineerinud ning järgivad ohutusabinõusid, sest just tänu teie panusele saame viiruse levikut vaos hoida. Kui olete ise kaitsesüsti juba saanud, siis alati saate infot nõustamise ja vaktsineerimise võimaluste kohta edasi anda neile, kes siiani kõhklevad,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vaktsineerimiseks pakutakse kahedoosilisi Pfizer/BioNTech ja Moderna vaktsiine ning ühedoosilist Jansseni vaktsiini. Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist (Pfizeri ja Moderna vaktsiinide puhul). Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel. 

„Samuti tänan ka meie partnereid avalikust ja erasektorist, kes on andnud omapoolse panuse COVID-19 leviku pidurdamisel ja vaktsineerimise kättesaadavuse tõstmisel Lasnamäel,“ lisas Svet.

Vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik. Vaktsineerimisele pääseb elava järjekorra alusel.

Vaktsineerimis- ja nõustamispunktide asukohad ja lahtiolekuajad:

Ümera keskuse parkla, Laagna tee 80

20., 22. oktoober kell 15-19

23., 24. oktoober kell 10-17

 

Lasnamäe Coop, J. Smuuli tee 43

20., 21., 22. oktoober kell 15-19

23., 24. oktoober kell 10-17

 

Maxima XXX parkla, Linnamäe tee 57

20. oktoober kell 15-19

23., 24. oktoober kell 10-17

 

Confido kiirkliinik Lasnamäe Centrum, Mustakivi tee 13

E–L 10–21 ja P 10-19, eelregistreerimisega telefonil 1330

Kommentaarid: