Lasnamäe kurikuulsat karjääri pumbatakse tühjaks

0

Järgmisel nädalal algab Lasnamäel Punase tänava ja Mustakivi tee ristmiku juures asuva karjääri tühjakspumpamine.

„Tallinki Tennisekeskuse lähedal asuvas karjääris algavad uuel nädalal tööd, mille käigus see tühjaks pumbatakse. Kuigi see ala on praegu ümbritsetud piirdega ja karjääri juurde minek on keelatud, ei takista see inimesi karjääri uudistamast. Kahjuks teame, et tänavu suvel lõppes üks selline juhtum inimese uppumisega. Selleks, et tõsta ala ohutust, teeme koostööd maa omaniku, politsei ja päästega ning karjäär on varsti veest tühi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kõnealune maa-ala on eraomandis ja kuulub investeerimisfirmale AS Infortar, mis on Tallinki suuromanik. Veega täidetud karjäär jääb Tallinki Tennisekeskuse, Mustakivi Selveri ja Lasnamäe Centrumi vahelisele alale.

Praegu algab karjääris vajalike seadmete paigaldus ning töödega tehakse algust uuel nädalal. Tööd kestavad orienteeruvalt oktoobri lõpuni.

Kommentaarid: