Lasnamäel aidatakse korteriühistuid lehekottide äraveoga

0

Lasnamäe linnaosa korteriühistud saavad pöörduda linnaosavalitsuse poole, et see abistaks lehekottide äraveol.

„Langenud ja kokku riisutud puulehti peab õigesti utiliseerima kas komposteerides või jäätmejaama viies. Seepärast pakume korteriühistutele võimalust lehekotte tasuta ära viia, et need ei jääks paigale ega satuks haljasaladele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Selleks, et tellida oma kinnistule tasuta lehekottide vedu, peab pöörduma linnaosavalitsuse heakorra ja haljastuse peaspetsialisti poole: Eliisa.Moistlik@tallinnlv.ee. Kirjas tuleb märkida kinnistu aadress, lehekottide täpne asukoht ja kottide arv.

Lehekottide äravedu Lasnamäel toimub jooksvalt oktoobris ja novembris. Registreeritud kinnistutelt veetakse ära kuni 15 lehekotti ning teenus on Lasnamäe linnaosa korteriühistutele tasuta.

Kommentaarid: