Tänavu Lasnamäel jagatakse abipakke vähekindlustatud üksikvanuritele teistmoodi

0

Lasnamäe linnaosa valitsus korraldab taaskord abipakkide jagamise, mille raames toetatakse esmatarbevahendite ja toiduainete pakiga Lasnamäel elavaid üksikuid vanaduspensionäre, kelle sissetulek jääb alla 582 euro. Sel sügisel paki kättesaamiseks eelnevalt registreerida pole vaja.

„Abipakk koosneb erinevatest toiduainetest ja lõhnavabast kodukeemiast, mis on pakendatud kahte eraldi kotti. Pakkide jagamisega soovime leevendada vähekindlustatud üksikute vanaduspensionäride olukorda,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Abipaki taotleja peab vastama järgmistele tingimustele:

* tema rahvastikuregistrijärgne elukoht on Lasnamäel;
* ta elab oma kodus üksi (korterisse ei ole kedagi peale tema enda elama registreeritud) ja
* ta saab vanaduspensioni ning tema kuusissetulek on väiksem kui 582 eurot.

Abipakke hakatakse väljastama alates 8. novembrist Lasnamäe linnaosa valitsuses (Pallasti 54) ning eelnev registreerimine selleks ei ole vajalik. Abipaki kättesaamiseks tuleb esitada isikut tõendav dokument. Nii tagatakse, et abipakid jõuavad abivajajateni. Tegemist ei ole igakuise toetusega ning pakke väljastatakse ühekordselt.

Abipakkide jagamisega seoses tekkinud küsimustega võib helistada tööpäeval (E-R) ajavahemikus 9.00-16.00 Lasnamäe linnaosa valitsuse infotelefonile 645 7755 või saata e-kiri aadressil Lasnamae@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: