Pae pargi rahvajooks viib spordisõpru Lasnamäele

0

Ühe nädala pärast, 7. septembril Lasnamäel toimub järjekorras juba V Pae pargi rahvajooks. Tasuta rahvaspordivõistlusel on kavas 5,1 km distants ja lastejooks.

„Ootame kõiki jooksusõpru Pae parki, kus saab oma spordivormi testida kindlasti paljudele jõukohasel 5,1 km pikkusel distantsil. Õhtune stardiaeg võimaldab kohale tulla kogu perega ning kuna rada viib jooksjaid kolm korda ümber Pae järve, saab selle ilusat ümbrust mitu korda silmitseda,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Pae pargi V rahvajooks toimub teisipäeval 7. septembril ning stardinumbrite väljastamine algab kl 16.30. Kuni 7-aastastele mõeldud lastejooksud stardivad kl 17.30. Põhidistantsi ehk 5,1 km start antakse kl 18.30. Rada kulgeb ilusate vaadetega Pae pargis, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. Võistluse keskus paikneb Lasnamäe linnaosa valitsuse (Pallasti 54) hoone taga ning autoga tulijad saavad parkida Kumu parklas Valgel tänaval.

Vastavalt vabariigi valitsuse poolt kehtestatud nõuetele spordivõistlusel teostatakse nakkusohutuse kontrolli. Numbri väljastamisel peab näitama COVID tõendit lõpetatud vaktsineerimiskuuri, läbipõdemise või negatiivse testi kohta. Tasuta testi saab teha ka kohapeal. Korraldajad paluvad varuda kannatlikkust ning arvestada võimalike järjekordadega ning tulla aegsasti kohale.

Osavõtt Pae pargi rahvajooksust on tasuta. Osalejate arv pole piiratud, kuid ainult esimesed 650 registreerijat saavad medali. Registreerida saab veebi kaudu: paerahvajooks.sportos.eu

Lasnamäe linnaosa valitsus korraldab Pae pargi rahvajooksu koostöös MTÜ Orienteerumisklubi Nõmmega. Jooksu toetavad Lasnamäe Centrum, Skywheel of Tallinn, Super Skypark ja Tallinna Vesi.

Kommentaarid: