Laupäeval Lasnamäel toimub tasuta Batuudipäev

0

Laupäeval, 28. augustil lapsed ja nende vanemad on oodatud Lasnamäele Tondiloo parki, kus toimub Batuudipäev. Parki paigutatakse hajutatult seitse erinevat batuuti ning nende külastamine on tasuta.

„Soovime, et Lasnamäe Päevad oleks tõeline koguperefestival. Muidugi tahame pakkuda toredat tegevust ka lastele ja mis saab olla vahvamat kui batuudil hüppamine. Lapsed saavadki nautida erinevaid batuute terve päeva vältel. Teismelised on aga oodatud samas pargis toimuvale Noortefestivalile, mis pakub põnevaid mänge ja tegevusi,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Batuudipäev toimub Tondiloo pargis, mis on rahvasuus tuntud ka Kivila pargi nime all. Batuudid on avatud külastamiseks kl 10-20 ainult ühe päeva, s.o 28. augustil. Batuutide külastamine on tasuta. Tingituna batuutide suurusest mõnedel neist võivad olla ka vanusepiirangud. Kuna mõnedel batuutidel võib korraga viibida teatud arv lapsi, siis tasub arvestada võimalike järjekordadega. 

Tondiloo pargis batuutidest paarsada meetrit eemal asuval Kivila spordiplatsil samal päeval kl 15-21 Lasnamäe Noortekeskuse eestvedamisel toimub ka Kivila Suvelõpu Noortefestival, kus saab proovida kiikingut ja parkuurirada, mängida suuri õuemänge, street football’i ja lauatennist, osaleda mitmes kunsti- ja tänavakunsti tegevuses ning teistes põnevates töötubades.

21.-29. augustil toimuvad Lasnamäe Päevad on mitmekülgne linnafestival, täis muusikat, kunsti ja põnevaid tegevusi linnaruumis. Kõik Lasnamäe Päevade üritused (v.a. paadilaenutus) on tasuta! Korraldaja võib teha kavas muudatusi. Põhjalikum programm on leitav kodulehelt tallinn.ee/lasnamae ning Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehelt

Kommentaarid: