Lasnamäe Päevade galakontserdil publikut rõõmustavad Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa

0

27. augustil algusega kl 18 Tondiloo pargis toimuval Lasnamäe Päevade tasuta galakontserdil publiku ette astuvad armastatud lauljad Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa. Solistid esitavad Jüri-Ruut Kanguri juhtimisel ÜENSO orkestri saatel valiku tuntud lugudest eri žanris.

„Pakume Lasnamäe Päevade külastajatele unustamatu kogemuse, kuna esmakordselt Tondiloo pargis esineb sümfooniaorkester solistidega. Eales varem pole Lasnamäel midagi taolist toimunud ning soovime, et võimalikult paljud kuulajad saaks sellest kogemusest osa. Seda enam, et kutsume inimesi väga kõrgel tasemel kontserdile tasuta. Saladuseloori kergitades võin lisada, et esitamisele tulevad tuttavad lood nii eesti kui vene keeles ja soovi korral saab ka kaasa laulda,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kontsert toimub Tondiloo pargis, mis on rahvasuus tuntud ka Kivila pargi nime all. Korraldajad kutsuvad inimesi võimalusel kohale tulema jala või ühistranspordiga. Üritusel ei tehta COVID tõendi kontrolli, kuna Tondiloo pargi suur territoorium võimaldab kontserti jälgida hajutatult ja teistega turvalist distantsi hoides.

21.-29. augustil toimuvad Lasnamäe Päevad on mitmekülgne linnafestival, täis muusikat, kunsti ja põnevaid tegevusi linnaruumis. Kõik Lasnamäe Päevade üritused (v.a. paadilaenutus) on tasuta! Korraldaja võib teha kavas muudatusi. Põhjalikum programm on leitav kodulehelt ja Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid: