Lasnamäel avati uus kaubanduskeskus koos Prismaga

0

Neljapäeval Tallinnas Priisles avatud Linnamäe Keskus on uus pood, mis pakub lasnamäelastele võimaluse teha kõik ostud mugavalt kodu lähedal. Keskuse põhipoeks on kogu ööpäeva vältel avatud Prisma supermarket.

“Eesti jaekaubandusturu hinnaliidrina on Prisma tulek kindlasti oodatud sündmus,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. “Arvestades elamupiirkonda ja soovi teha ostud kiirelt ja mugavalt, lähtub meie Linnamäe kauplus supermarketi kontseptsioonist, kus põhirõhk on igapäevastel toidu- ja esmatarbekaupadel. Linnamäe Prisma on avatud ööpäev läbi, et pakkuda laia kaubavalikut ja soodsat hinda igal ajal.”

Prisma kujundas kaupluse kaubavaliku vastavalt piirkonna elanike arvamusele. “Prisma jaoks on külastajate soovid väga olulised. Sellest lähtudes oleme pannud rõhku Food Market`i alale, kus on lai valik liha ja kala ning värskeid valmistooteid. Puu- ja juurviljade osakonnas on apelsinimahlamasin ja ananassilõikur. Tagasisidet kaupluse kohta saab anda ka edaspidi Prisma kodulehel ja kaupluse infoletis. Sortimendi kujundamisel lähtume jooksvalt tagasisidest,” lisas Kilpiä. “Prisma jaoks tähistab Linnamäe kaupluse avamine meie keti laienemise algust. Kohe varsti avame uue supermarketi ka Tiskres ning uuel aastal kauplused Maardus, Harkus, Sauel ja Raplas.”

Uute kaupluste avamisel teeb Prisma keskkonnasäästlikke valikuid. “Kasutame Linnamäe Prismas vaid energiasäästlike LED-valgusteid. Ruumide kütmise ja tarbevee soojendamiseks kasutatakse tehnosüsteemide jääksoojust, et vähendada energiakulusid,” lisas Kilpiä. Kogu keskuse energiaklass on B ja elektriautode kasutajatele on mõeldud keskuse ees kasutamiseks laadimispunkt.

Linnamäe Keskuse arendaja Restate’i tegevjuht Rasmus Tali ütles, et Lasnamäe piirkond tervikuna on kiires arengus. “Lasnamäe linnaosa on jõudsalt kasvamas, mitmest endisest tühermaast on saamas aktiivne elupiirkond, mis tingib ka lisavajaduse esmatarbeteenuste järele. Linnamäe keskuses on olemas nii toidu- ja tööstuskaubad kui ka eluks vajalikud olulisemad teenused. Seejuures pole keskus ülemäära suur, võimaldades teha külastus kiiresti ja mugavalt,” lisas Tali.

Lisaks Prismale on Linnamäe Keskuses külastajale avatud Südameapteek, Fam ilusalong, lemmikloomapood Nostrem Pet, Nordoptika, Laine Lilled, restoran Kontinent Resto, MySushi, Lillemaagia, Jevberry marjalett. Keskuse juures on Swedbanki ja SEB sularahaautomaat ning Omniva, Itella ja DPD pakiautomaat. Septembris avab Linnamäe Keskuses uksed ka Olympic Casino.

Keskuse arendajad on Restate ja Eventus. Keskuse ehitas Eventus.

Fotod: Tiit Mõtus

Kommentaarid: