Lasnamäe Päevade mitmekülgne kava pakub tegevusi igale maitsele

0

21. augustil algavad Lasnamäe Päevad on mitmekülgne linnafestival, täis muusikat, kunsti ja põnevaid tegevusi linnaruumis. Enam kui nädala kestel saab Tallinna suurimas linnaosas nautida tipptasemel valgusetendusi, sõita Pae järvel paadiga, nautida tänavatoitu, võtta osa ekskursioonidest ja külastada tavapäraselt avalikkusele suletud hooneid.

„Lasnamäe Päevade tegevused toimuvad üle terve linnaosa ning usun, et oleme kokku pannud tiheda ja põneva kava, kust iga Lasnamäe elanik leiab midagi meelepärast. Samuti kutsun ka teisi eestimaalasi Lasnamäe Päevadele ja meie linnaosa avastama. Alustame juba sel laupäeval kaunis Pae pargis ainulaadse laulvate purskkaevude etendusega, mida saab kahel õhtul mitme tunni vältel nautida hajutatult ja endale sobival ajal,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Lasnamäe Päevade programmi kuuluvad järgmised sündmused:

Kõik Lasnamäe Päevade raames toimuvad sündmused ja tegevused on kujundatud selliselt, et ei teki vajadust kontrollida COVID tõendit ja säilib võimalus turvalise distantsi hoidmiseks vabas õhus. Siseruumides toimuvatele üritustele on seatud osalejate piirarvud.

Kõik Lasnamäe Päevade üritused (v.a. paadilaenutus) on tasuta! Korraldaja võib teha kavas muudatusi. Põhjalikum programm on leitav kodulehelt tallinn.ee/lasnamae ning Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid: