Kasuta võimalust: vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel viimaseid päevi

0

Lasnamäel tegutseb alates 4. augustist kuni 19. augustini Qvalitas Arstikeskuse vaktsineerimisbuss, mis teeb tiiru peale kogu linnaosale. Kaitsesüsti Pfizeri või Moderna vaktsiiniga saab teha selle neljapäevani.

„Tuhanded lasnamäelased juba said kodu lähedal peatunud vaktsineerimisbussis kaitsesüsti. See on tõesti mugav ja kutsun ka teisi vaktsineerimata inimesi üles seda võimalust kasutama. Sel nädalal saab lisaks Pfizerile otsustada ka Moderna vaktsiini kasuks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel igapäevaselt kuni 19. augustini ja sõidab läbi pea kõik Lasnamäe asumid. Täna saab ennast vaktsineerida Maxima kaupluse parklas (Smuuli tee 9). Homme, 17. augustil töötab vaktsineerimisbuss teise Maxima parklas (Paepargi 57). Kolmapäeval, 18. augustil Lasnamäe Linnaosa Valitsuse parklas (Pallasti 54) ja neljapäeval 19. augustil Sikupilli Keskuse parklas (Tartu mnt 87). Sel nädalal töötab vaktsineerimisbuss kl 11-19. 

Peagi avaneb taas võimalus ennast COVID-19 vastu vaktsineerida Tondiraba Jäähallis, sellest antakse eraldi teada. Enne kooliaasta algust on kõik tallinlased oodatud vaktsineerimisele ka koolidesse. 21.-22. augustil saabLasnamäel vaktsineerida Tallinna Läänemere Gümnaasiumis (Vormsi 3) ning Tallinna Laagna Gümnaasiumis (Vikerlase 16). Nädal hiljem ehk 27.-29. augustini saab vaktsineerida Lasnamäe Gümnaasiumis (Pae 59) ja Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis (K. Kärberi 9).

Vaktsineerimisbuss tegutseb Lasnamäel koostöös Qvalitas Arstikeskusega.Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta saab kodulehelt www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles) ja 6051529 (E-R kl 8-17).

Lasnamäe vaktsineerimisbussi graafikut ja peatuskohti näeb siit.

Kommentaarid: