IRONMAN Tallinna triatlonifestival toob kaasa muudatusi liikluses

0

7.–8. augustil võõrustab Tallinn rahvusvahelist triatlonifestivali IRONMAN Tallinn. Ujumine toimub Harku järves, jooksurada pakub maalilisi vaateid Tallinna lahele ning vanalinna servale.

Spordisuursündmusele on oodata ligi 4000 sportlast, mis tähendab, et võistlustega seoses piiratakse nii parkimist kui autoliiklust ja muudetakse ka ühistranspordi sõidugraafikuid.

7. augustil ajavahemikul 6.30 kuni 18.35 ja 8. augustil vahemikus kell 9.30 kuni 17.00 suletakse avalik liiklus järgmistel Tallinna tänavatel: Kalaranna tn, Tööstuse tn (Kalaranna tn – Kopli tn vaheline lõik), Sitsi tn, Sõle tn, Pelguranna tn, Lahepea tn (kergliiklusteed), Paldiski mnt linnast väljuv suund (Lahepea tn – Tähetorni tn vaheline lõik) ja Paldiski mnt linna suunduv suund (Tähetorni tn – Mõisa tn vaheline lõik).

Maakonnas on teesulud järgmiste magistraalide mitmel lõigul: Paldiski mnt, Harku tee, Klooga mnt, Sõrve tee, Kiia–Vääna-Viti tee, Vääna tee, Püha–Alliku tee, Allika tee, Alliku–Laagri–Hüüru tee, Tänassilma–Laagri tee, Hoiu tn, Vae tn, Laagri–Harku tee.

Jooksudistants sulgeb 7. augustil liikluse ajavahemikul 9.00 kuni 8. august kell 1.00 ning vahemikus kell 10.00 kuni 20.00 järgmistel Tallinna tänavatel: Kalaranna tn, Kalasadama tn, Kursi tn, Rumbi tn, Põhja pst, Suur-Rannavärava tn, Mere pst, Inseneri tn, Aia tn, Kanuti tn, Rannamäe tee.

Elanikke palutakse arvestada võimaliku ooteajaga ning järgida liiklusreguleerijate märguandeid (võimalik lisaooteaeg 30–60 minutit).

Spordisündmuse korraldajad vabandavad liiklusmuudatustest tingitud võimalike ebamugavuste pärast ning loodavad linnaelanike mõistvale suhtumisele ja võistlejaid toetavale kaasaelamisele!

Kommentaarid: