Lasnamäe uue jõulinnaku avamisel saab harjutada Ott Kiivikase juhendamisel

0

26. juulil avatakse Lasnamäel aadressil Mahtra 12a uus välijõulinnak. Välijõusaalis on ühtekokku kuus trenažööri erinevate lihasgruppide treenimiseks. Esmaspäeva õhtul kl 17 toimuval avamisel jagab Eesti üks tuntumaid kulturiste Ott Kiivikas nippe trenažööride kasutamise kohta, samas toimub ka Lasnamäe linnaosa valitsuse välikontor.

„Soovime edendada võimalusi tervisliku eluviisi harrastamiseks Lasnamäel ning seepärast avame uue välijõulinnaku. Moodsaid tehnoloogiaid ja vajadusi arvestav jõulinnak pakub võimalusi harjutada vabas õhus ja endale sobival ajal ning loodan, et kohalikud spordihuvilised hindavad trenažööride mitmekesisust. Samuti tahame panustada linnaruumi arengusse ning uus spordirajatis Mustakivi turu kõrval teenib kindlasti ka seda eesmärki,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Mahtra tänava jõulinnakusse on paigutatud jalakükipink, rinnaltsurumispink, seljatõmbe- ehk sõudepink, biitsepsitõmbepink, kerepink ning street workout’i ala koos rööbaspuude, võimlemiskangi ja muude võimalustega. Trenažöörid sobivad erineva ettevalmistuse tasemega harrastajatele alates 14. eluaastast. Soomes valmistatud seadmed arvestavad põhjamaise ilmastikuga ning on kasutatavad aastaringselt. Peagi lisandub jõualinnakusse ka üks invatrenažöör.

„Täna kl 17 algaval jõulinnaku avamisel demonstreerib trenažööride kasutamist kulturist ja treener Ott Kiivikas. See on ainulaadne võimalus harjutada kogenud sportlase ja tunnustatud terviseedendaja käe all. Samuti ootame kohalikke elanikke linnaosa valitsuse välikontorisse, kus saab küsimusi esitada ja piirkonna arengute üle arutleda,“ lisas Svet. 

Lasnamäe linnaosa valitsuse tellimisel paigaldas Mahtra tänava välijõusaali trenažöörid Davidcityline OÜ.

Kommentaarid: