Pae pargi rahvajooks rõõmustab osalejaid uue rajaga

0

Tänasest saab ennast kirja panna  7. septembril juba viiendat korda Lasnamäel toimuvale Pae pargi rahvajooksule. Tasuta rahvaspordivõistlusel on kavas 5,1 km distants ja lastejooksud.

 

„Vahvaks traditsiooniks saanud Pae pargi rahvajooks on tore sündmus kogu perele ja hea viis avastada Lasnamäge. 5,1 km pikkune distants on jooksmiseks või kõndimiseks jõukohane väga paljudele ning harrastajad saavad end proovile panna. Lisaks annab Pae pargi rahvajooks võimaluse testida enda jooksuvormi enne Tallinna Maratoni, mis toimub samal nädalal,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

 

Pae pargi V rahvajooks toimub teisipäeval, 7. septembril ja algab lastejooksudega kl 17.30. Põhidistantsiks on 5,1 km ning selle start antakse kl 18.00. Rada kulgeb ilusate vaadetega Pae pargis, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. 

 

Osavõtt Pae pargi rahvajooksust on tasuta. Osalejate arv pole piiratud, kuid ainult 650 registreerunut saavad unikaalse kujundusega rinnanumbri. Registreerida saab kohapeal või eelregistreerimise kaudu: paerahvajooks.sportos.eu.

 

Lasnamäe linnaosa valitsus korraldab Pae pargi rahvajooksu koostöös MTÜ Orienteerumisklubi Nõmmega. Jooksu toetavad Lasnamäe Centrum, Super Skypark ja Tallinna Vesi. Korraldajad on avatud koostööpakkumistele: lasnamae@tallinnlv.ee.  

Kommentaarid: