Pae pargis toimub jalgpalli EM-i finaali ühisvaatamine 

0

11. juulil tuleb Lasnamäel asuvas Pae pargis sportlik õhtu – suurel ekraanil saab vaadata jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalmängu ülekannet ning enda jalgpallimängu oskusi proovile panna.

„Jalgpalli EM on üks olulisemaid sündmusi paljude spordihuviliste kalendris ning soovime, et saaksime seda üheskoos nautida. Seekord kutsume jalgpallifännidest lasnamäelasi Pae parki EM-i finaali suurel ekraanilvaatama. Lisaks ülekandele saavad tulevased jalgpallistaarid FC Infoneti noortetreenerite juhendamisel osa võtta põnevatest trennidest ja mängudest. Samuti saab terve õhtu vältel omapäraste väravate abil proovida täpsuslööki,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Laste- ja noorte trennid ning muud tegevused algavad kl 19 ning mängu ülekanne algab kl 22. Üritus on osalejatele tasuta. Korraldajad rõhutavad, et tegemist on igas vanuses osalejatele mõeldud üritusega ning paluvad kõikide meeskondade fännidel lugupidavalt suhtuda teineteisesse. 

Suur ekraan on paigaldatud Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone (Pallasti 54) taha, ehk istumiskohad on murul. Seega on soovituslik kaasa võtta tekid või matkatoolid. Sisenemine oma klaastaaras jookidega on keelatud.

Ürituse partnerid on FC Infonet, Eesti Jalgpalli Liit, Sportland, iSport, Ledzep Ekraanid ja Tallinna Vesi.

Kommentaarid: