Lasnamäel alustatakse Saarepiiga puiestee rekonstrueerimist 

0

30. juunil algab Lasnamäel Saarepiiga puiestee taastusremont. Varsti algavad remonditööd  ka Saaremaa puiesteel ning on juba toimunud Lindakivi puiesteel.

Remondi käigus vahetatakse välja vana teekate kogu puiestee ulatuses – Punasest tänavast kuni Arbu peremänguväljakuni, samanimelisel sillal ning ka mõnedel puiesteega külgnevate tänavate lõikudel. 

„Saarepiiga puiestee rekonstrueerimine on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest, mille käigus remonditakse üle 20 tänava. Lasnamäe puiesteed loovad suurepäraseid võimalusi liikumaks nii jalgsi kui ka jalgrattaga, praktiliselt autodega kokku puutumata. Sellepärast peame nende seisukorda äärmiselt oluliseks , tänaseks on juba läbi saamas Lindakivi puiestee remont ning ees ootavad tööd Saaremaa puiesteel. Saarepiiga puiestee on eriti oluline, kuna muuhulgas tagab see inimeste sujuva liikumise Lasnamäe Medicumini. Remonditud jalgteed pidi on inimestel mugavam ja turvalisem liikuda olulise tähtsusega tervishoiuteenuse osutaja juurde,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Tööde käigus remonditakse ka Saarepiiga silla asfaltkatet ning seejärel haljastatakse sild. Jalakäijatele on Saarepiiga sild suletud asfalteerimistööde ajaks üksnes rangelt piiratud ajavahemikul, millest antakse eraldi teada.

Taastusremonti on plaanis lõpetada suve jooksul. Remonditöid teostab keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Kommentaarid: