Neljapäeval algab Lasnamäel tasuta suvekontsertide sari

0

Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub kohalikke tasuta kontsertidele, mis toimuvad iganädalaselt linnaosa parkides terve suve kestel.

„Pakume suve jooksul terve rea võimalusi nautida erinevas žanris tegutsevate muusikute loomingut. Teeme seda neljapäeviti, õhtusel ajal Pae promenaadil ja Priisle pargis. Suve lõpus toimuvad suurejoonelised Lasnamäe päevad, kuid tahame meeldivaid elamusi pakkuda ka väiksemateltänavamuusika õhtutel,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vabas õhus toimuvad suvekontserdid algavad igal neljapäeval kl 18 ning leiavad aset vaheldumisi Pae promenaadil ja Priisle pargis. Kontserdid on külastajatele tasuta. Võimaliku kehva ilma puhul tasub kontserdi toimumist kontrollida Lasnamäe Linnaosa valitsuse sotsiaalmeediast. Praeguste plaanide kohaselt toimub kokku kümme kontserti.

„Oleme avatud artistide koostööpakkumistele. Kui teie olete muusik ning teie bänd sooviks Lasnamäel avalikus ruumis esineda, andke meile sellest julgelt teada ja otsime koos sobivaid võimalusi,“ lisas Svet.

Esimene kontsert toimub juba täna, 17. juunil kl 18 Pae promenaadil ning seal esineb ansambel Estonia brass. Priisle pargi esimene tänavamuusika õhtu leiab aset täpselt nädala pärast, 24. juunil kl 18 ning seal esineb Igor Jermakov. Täpsema suvekontsertide ajakavaga saab tutvuda Lasnamäe Linnaosa valitsuse Facebooki lehel.

Kommentaarid: