Laupäeval suletakse remonditööde ajaks Lindakivi sild 

0

Sel laupäeval, 19. juunil suletakse jalakäijatele mõneks tunniks Lindakivi sild. Jalakäijatel palutakse varuda kannatust ning sel päeval liikuda muid trajektoore pidi.

 „Lindakivi silla asfaltkatte remont on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest. Lindakivi sild on osaks samanimelisest puiesteest ning seda kasutavad igapäevaselt tuhanded inimesed. Seega on äärmiselt oluline, et seal liiklemine oleks mugav ja ohutu,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Lindakivi sild on suletud ainult asfalteerimistööde ajaks laupäeval, 19. mail mõni tund. Täpne sulgemise graafik sõltub tööde edenemisest. Linnaosa valitsus palub sel päeval hoiduda Lindakivi silla kasutamisest ning enda teekonna planeerimisel arvestada silla ajutise sulgemisega ja kaaluda alternatiivseid marsruute. 

Remonditööde lõppemisel, juuli alguses, taastatakse Lindakivi silla haljastus – peenardel kasvava metsviinamarja kõrvale istutatakse ka teisi taimi. Peenarde asukoht Lindakivi sillal remondi ajal ei muutu.

Remonditöid teostab keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Sel kevad-suvel tehakse taastusremonti enam kui kahekümnel Lasnamäe tänaval. Objektide asukohaga saab tutvuda siin.

Kommentaarid: