Pallasti sild muutub „roheliseks“ tänu uhkele lillepeenrale

0
Pallasti sild

Laupäeval, 15. mail kaunistab Lasnamäel asuvat Pallasti silda lillepeenar. Kohalikud elanikud saavad vabatahtlikuna panustada lillepeenra valmimisse. 

„Sel laupäeval algusega kl 12 istutame lilli Lasnamäel Pallasti sillale, mis kogu pikkuses muutub „roheliseks“. Läbi suve silda kaunistav lillepeenar peegeldab meie üldist suunda muutmakslinnaruum ilusamaks ja sõbralikumaks. Ühtlasi tähistame niiviisi Tallinna päeva,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Lasnamäe linnaosavalitsus kutsub ümberkaudsete – Pallasti, Valge ja Asunduse tänava elanikke osa võtma lillede istutamisest, mis toimub laupäeval 15. mail algusega kell 12. Osalejatele tagatakse vajalik varustus ning istikud. Kui soovite lillede istutamisel kaasa lüüa, palume ennast kirja panna aadressil lasnamae@tallinnlv.ee märksõnaga “roheline sild.” 

„Alustame Pallasti sillaga, kuid nagu mullugi, kaunistab taoline lillepeenar peagi ka Lindakivi silda. Samuti otsime võimalusi lisamaks lilleilu ka Pae ja Saarepiiga sildadele,” lisas Svet.

Pallasti sild kulgeb Laagna tee kohal KUMU muuseumi kõrval ning ühendab  Pallasti ja Valge tänavad.

Kommentaarid: