Lasnamäe jätkab maskide jagamist pensionäridele ja korterelamutele

0

Aprilli lõpuni jätkab Lasnamäe linnaosavalitsus meditsiinimaskide jagamist linnaosas registreeritud pensionäridele ja kõrge nakkusnäitajaga kortermajade elanikele.

“Koronaviirusnakkuse uute juhtude arv väheneb aeglaselt, kuid see ei ole põhjus ülearu rõõmustamiseks: peame jätkuvalt hoidma sotsiaalset distantsi ja kandma maske. Need meetmed on tingitud praegu valitsevast koroonaviiruse olukorrast ja vajalikud uute nakkuste arvu vähendamiseks tasemele, mis võimaldab meil tavapärasesse ellu naasta,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Kõik Lasnamäe linnaosas registreeritud pensionärid saavad tasuta maske tööpäeviti ühest kahest jagamispunktist: Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti tn 54) kl 10–16 ja Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti tn 22) samuti kl 10–16.

Jätkub ka iganädalane maskikampaania neis Lasnamäe kortermajades, kus Terviseamet on ametlikult registreerinud rohkem kui viis Covid-19-ga nakatunut. Selliste kortermajade elanikud leiavad aprillikuus oma postkastidest ühe paki meditsiinilisi maske koos infolehega koroonaviiruse nakkuse ennetamise kohta.

Kokku jagas Lasnamäe linnaosavalitsus märtsis paljulapselistele peredele, vähekindlustatud üksikvanematele ja kõrge nakkusnäitajaga kortermajade elanikele 310 000 maski.

Kommentaarid: