Sel nädalavahetusel toimub Lasnamäel eakate tallinlaste vaktsineerimine

0

Eeloleval laupäeval ja pühapäeval on 65-aastastel ja vanematel pealinna elanikel võimalik Tondiraba Jäähallis end koronaviiruse vastu vaktsineerida.

“Julgustame kõiki üle 65-aastaseid Lasnamäe elanikke seda võimalust kasutama ja vaktsiini saama. Arvestades meie piirkonna kriitiliste haigestumisnäitajatega, tuleb koroonaviiruse suhtes kõige haavatavamaid, eakaid ,võimalikult kiiresti vaktsineerida,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Vaktsineerimisele saab ent kirja panna kas elektrooniliselt – https://www.digilugu.ee/login või  broneerida aeg telefoni teel – eesti keeles tel 600 7775 ja vene keeles tel 600 7774. Registreerimistelefonid töötavad tänasest (1. aprillist) alates kella 8-st. Oluline on märkida, et eakaid inimesi saavad vaktsineerimisele registreerida ka nende lähedased.

“Kui te ise ei kuulu sihtrühma, olete alla 65-aastane, siis rääkige oma eakatele sugulastele või sõpradele võimalusest sel nädalavahetusel end vaktsineerida,” selgitas Vladimir Svet.

Lasnamäel toimub vaktsineerimine Tondiraba Jäähallis aadressil Varraku 14, laupäeval (3. aprillil) ja pühapäeval (4. aprillil) kell 9–18. Tondiraba Jäähalli kõrval asub Virbi peatus, kus peatuvad bussid 19, 44, 51 ja 65. Vaatamata nädalavahetusele, hakkavad need ühistranspordiliinid sõitma tiheda graafikuga.

Vaktsineerimisele tulevaid isikuid palutakse kaasa võtta isikut tõendav document. Juhul kui ei ole võimalik vaktsineerimisele tulla, palutakse kindlasti sellest  teavitada.

Kokku on selle kampaania raames plaanis Tallinnas kasutada umbes 10 000 AstraZeneca vaktsiini annust, millest 3200 jagatakse Tondiraba Jäähallis.

Kommentaarid: