Lasnamäel algab kaunimate jõuluakende konkurss

0

Lasnamäe linnaosavalitsus kuulutas välja talvise konkursi, mille käigus selgitatakse välja linnaosa majade kaunimalt kaunistatud aknad.

“Kõige olulisemate talvepühade eel tahame näha rohkem valgust nii oma majades kui ka linnatänavatel. Uue aasta tähistamiseks kaunistatakse Lasnamäed rippvanikutega, säravate installatsioonide ja ehitud jõulupuudega. Kuna linnaosa pühadeks kaunistamine muudab mitte ainult selle välimust, vaid mõjutab ka inimeste meeleolu, pöördume kõigi Lasnamäe elanike poole, eriti nende, kes elavad kortermajade alumistel korrustel, palvega kaunistada aknaavad jõuluvalgustusega ja sellega aidata luua pidulik õhkkond nii enda , kui ka koju naasvate, tööasjus jooksvate või lihtsalt tänaval jalutavate inimeste jaoks, ”ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. “Saatke oma loomingulise lähenemise tulemused akende kaunistamisest linnaosavalitsuse e-posti aadressile ja koos lasnamäelastega valime lahkuva aasta säravaima ja pidulikuima lahenduse,” lisas Vladimir Svet.

Pildid jõuluteemalistest akentest saab konkursile saata 31. detsembrini. Oodatud on pildid isekaunistatud aknast või tervest majast Lasnamäel, mida tuleb saata e-posti aadressile lasnamae@tallinnlv.ee pealkirjaga „Konkurss“ ja märkides maja numbri.  Osaleda võivad nii kujunduse autorid ehk konkreetse korteri elanikud kui ka – kaunistatud kortermaja puhul – korteriühistute esemehed. Igalt osalejalt võetakse vastu üks hea kvaliteediga digitaalne foto. Lisainfot saab telefonil 645 7739.

Facebookis toimuva rahvahääletuse tulemusel valitakse kõigi osalejate vahel kolm kaunimat eelistavalt maja esimesel korrusel asuvat akent. Avalik hääletus toimub juba tuleval aastal, ajavahemikul 4.-13.jaanuarini. Võitjad kuulutatakse välja 15. jaanuaril.

Kolm esikoha väärilist osalejad saavad Lasnamäe Linnaosa Valitsuse meeneid.

Kommentaarid: