Lasnamäe linnaosa vanema otseliin keskendub sotsiaalprobleemidele

0

Neljapäeval, 12. novembril algusega kell 15.00 toimub Lasnamäe linnaosavanema traditsiooniline telefonivastuvõtt, mis seekord keskendub sotsiaalteemadele.

„Me alustasime telefoni teel otseliini tegemisega kevadel, kui algas eriolukord, et kohalikel elanikel säiliks vahetu suhtlusvõimalus linnaosajuhiga ka koroonatingimustes. Formaat leidis laialdast kasutust ja me otsustasime seda säilitada. Et viimasel ajal on vaikselt kasvamas nõudlus erinevate sotsiaalteenuste järele, tahame seekord keskenduda just sotsiaalhoolekande küsimustele,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Lisaks linnaosavanemale telefoni teel toimuvast infoliinist võtab sellel neljapäeval osa ka linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Regina Truman. Seetõttu helistajaid julgustatakse esitama küsimusi ka sotsiaalteemadel, nagu koduhooldus, toiduabi, toimetuleku toetamine jne.

Oma küsimused saavad Lasnamäe elanikud eelregistreerimiseta esitada neljapäeviti kell 15-16, helistades telefoninumbril 645 7780.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel aadressil lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehel https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: