Lasnamäe korteriühistud saavad libedatõrjeks tasuta graniitkillustikku

0

Eesoleval talveperioodil jagab Lasnamäe Linnaosa Valitsus korteriühistutele kampaania raames ligikaudu 25 tonni graniitkillustikku parema libedustõrje tagamiseks.

„Praegu on ilm muutlik ja peagi on oodata esimesi külmasid, mis tähendab, et teed ja kõnniteed muutuvad libedaks. Jalakäijate kaitsmiseks libeduse eest ja negatiivsete tagajärgede vältimiseks alustab linnaosavalitsus sel nädalalkorteriühistutele graniitlaastukottide tasuta väljastamist“, ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus jagab kampaania korras libeduse tõrjeks kõigile linnaosa korteriühistule tasuta kuni kolm graniitkillustikuga täidetud 25 kg kotti.

Puistematerjali väljastatakse alates neljapäevast, 12. novembrist kuni 18. novembrini kell 14.00 kuni 18.00. Väljastamist ei toimu pühapäeval, 15. novembril. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13. Sel aastal eelregistreerimist ei ole. Puistematerjali jagatakse kõigile äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistutele.

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka või kloriide.

Kommentaarid: