Täna toimub Lasnamäe linnaosa vanema vastuvõtt telefoni teel

0

Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet jätkab novembrikuus elanike küsimustele vastamist telefoni teel, kuna tavapärased vastuvõtud viiruse leviku tõttu on peatatud.

„Me peame oluliseks seda, et vaatamata koronaviiruse levikuga tekkinud ohutu olukorrale oleks linnaosa elanikel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega meieni. Samuti suhtlemine lasnamäelastega telefoni teel on palju efektiivsem ja aitab saada paremat ülevaadet piirkonnas toimuvast. Iga kõne ja sõnum on meie jaoks väga oluline ja ei jää tähelepanuta. Kui probleemi lahendamine nõuab põhjalikumat uurimist, siis lepime kokku edasistes tegevustes, ” rääkis Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Linnaosa vanem Vladimir Svet vastab elanike küsimustele neljapäeviti ajavahemikul kl 15-16 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu. Juhul, kui telefoniliin on hõivatud, palume helistada uuesti mõne minuti pärast.

Lasnamäe Linnaosa Valitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehele https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: