Isadepäeva puhul toimub Lasnamäel Lego perefestival

0

Pühapäeval, 8. novembril algusega kell 10.45 toimub Tondiraba Huvikoolis (Punane 69) Lego koguperefestival, kus vanemad ja lapsed saavad klotsidest kujusid ehitada ja võistelda parima võistkonna tiitli nimel.

„Ootame peresid veetma loominguliselt isadepäeva näidates meisterdamisoskusi ja loovust klotsivõistluses. Võistluse žürii hindab fantaasiat, kiirust ja meeskonnatööd. Võitjaid ootavad suurepärased kingitused ja auhinnad,“ ütles Lasnamäe Noortekeskuse juht Pavel Vassiljev. “Viiruste leviku tõttu pakume kõigile osalejatele enesekaitsevahendeid vältimaks haiguste võimalikku edasikandumist. Kui teie ise või teie meeskonnaliikmed haigestuvad enne festivali või festivalipäeval, siis palume jääda koju,“ lisas Vassiljev.

Sel pühapäeval oodetakse Lego perefestivalile nii lapsi kui ka täiskasvanuid.  Klotsivõistlus on kogupere üritus, mis on mõeldud kõigile, kes armastavad klotsidest ehitada. Võistlused toimuvad avaras Tondiraba Huvikooli aulas kahes vahetuses – esimene vahetus algab kell 10:45 ja teine vahetus kell 13:45. Võistkond peab olema 2-5 liikmeline ning igas võistkonnas peab olema vähemalt 1 alaealine ja 1 meesterahvas.

Kõik ehitamiseks vajalikud vahendid on ürituse korraldaja poolt. Pereüritus on tasuta, kuid kohustuslik on ennast kuni5. novembrini registreerida: https://forms.gle/ux93K9JZMjFhAwpU9. Võistkondade arv on piiratud. Ürituse leiab Facebooki lehelt https://bit.ly/3eiFarg.

Lego perefestivali korraldavad Lasnamäe Linnaosa Valitsus ja Lasnamäe Noortekeskus. Palume ürituse ajal järgida hajutamise nõuet ja haigena kohale mitte tulla. Kõigile osalejatele on tagatud desovahendid ürituse korraldaja poolt.

Kommentaarid: