Fotojaht või Itaalia kultuuriõhtu: koolivaheajal on valik sinu

0

Lasnamäe Noortekeskuse koolivaheaja ürituste kavas leidub põnevaid töötube ja meeleolukaid väljasõite.

„Noortekeskus, kus kõikvõimalikud tegevused ja kohtumised leiavad tavaliselt aset tööpäeviti ja vastavalt varem kehtestatud ajakavale, pani koolivaheajaks kokku eriprogrammi. Jooksval nädalal on keskuses iga päev pühendatud eri teemale ning ehk mõnevõrra harjumuspärasteks muutunud tegevuste ja töötubade kõrval saavad noored külastada ka botaanikaaeda ja Viru raba. Võimalikult paljude noorteni jõudmiseks korraldab keskus nüüd tegevusi kahes eri kohas. Punasel tänaval asuva peahoone kõrval toimuvad üritused nüüd regulaarselt ka Raadiku tn noortestaabis», – ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kolmapäev, 21. oktoober on pühendatud Itaalia kultuurile. Kell 12 on võimalus osaleda pizza valmistamise töötoas, kell 16 aga ühineda multikultuurse tantsupeoga.

Neljapäeval, 22. oktoobril, ootab huvilisi väljasõit Viru rabasse, päeva lõpetab piknik vabas õhus ja fotojaht.

Reedel, 23. oktoobril, on noortekeskuse kunstipäev. Alates kell 13.30 on huvilistel võimalus katsetada vabaõhumaalimist Botaanikaaias, kell 15 algavad seal meeskonnamängud. Edasi saab oma loomingulisust harjutada kell 16:30 algavas meistriklassis.

Osalemiseks pizza valmistamise workshopis ning väljasõitudeks Viru rabasse või botaanikaaeda tuleb eelregistreeruda aadressil lasnamae@noortekeskus.ee.

Koolivaheajaks on noortekeskus muutnud lahtiolekuaegu mõlemas on tegutsemiskohas. Nii ootab Punane tn 60 aadressil asuv peahoone noori tööpäevadel kl 12-19 v.a. neljapäeval, kui keskuse meeskond sõidab koos noortega rabasse. Raadiku  8b/1-5  noortestaap on avatud ka nädalalõpus (R 14-19, L 12-15, P 12-17).

Kommentaarid: