Svet: kioskite likvideerimisel ei saa ükski aus ettevõtja kannatada

0

Lasnamäe linnaosa valitsus alustas vanade bussiootepaviljonide korrastustöödega ja kinnitab, et ühtki vastutustundlikku ettevõtjat see ei puuduta.

„Eelmisel nädalal teatasime vanade kioskitega ühendatud ootekodade peatsest mahavõtmisest. Nii mõnelgi üksikutes peatustes siiani tegutsevate kioskite omanikul tekitas see teade parasjagu muret. Sellepärast kinnitame, et nende oma äri arendamisest huvitatud ettevõtjatega, kes on valmis hoidma korras nii kioski ehitist kui ka juurdekuuluvat ala, kavatseme arutada  võimalusi nende ehitiste kaasajastamiseks. Samuti sobiks siinkohal rõhutada, et enamik vanade ootekodadega ühe katuse all kunagi tegutsenud kioskitest on oma tegevuse juba lõpetanud,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vanade bussipeatuste korrastamistööde all mõeldakse bussiootepaviljonidega ühes paigaldatud kioskite demonteerimist ja nende asemele uute pinkidega varustatud klaaspaviljonide paigaldamist. Esimesteks demonteeritud „rakuška“-tüüpi kioskiteks said Pikri ja Paesilla peatuste ootepaviljonid. Järgmised uued ootekojad tulevad Uus-Pae, Majaka ja Katleri peatustesse.

Kommentaarid: