Täna toimub Lasnamäe linnaosa vanema vastuvõtt telefoni teel

0

Täna, 15. oktoobril, alates kell 15.00 tunni aja vältel, vastab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet telefoni teel elanike küsimustele.

„Varasemad telefonitsi toimunud „kohtumised” näitasid, et helistajaid huvitavad väga erinevad küsimused alates linnaosa territooriumi heakorrastamisest ja hooldamisest kuni sotsiaalvaldkonna küsimuste ja kultuuriüritusteni. Tuletan meelde, et iga linnaosa elanik saab tunni aja jooksul helistada ja esitada küsimusi Lasnamäe linnaosa arengu kohta,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. “Kõik elanike küsimused ja ettepanekud võetakse töösse. Kui probleemi lahendamine nõuab põhjalikumat uurimist, siis lepime kokku edasistes tegevustes,” selgitas Vladimir Svet.

Linnaosa vanem Vladimir Svet vastab elanike küsimustele neljapäeviti ajavahemikul kl 15-16 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu. Juhul, kui telefoniliin on hõivatud, palume helistada uuesti mõne minuti pärast.

Oma küsimusi saab esitada ka e-posti teel saates need aadressile lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehele.

 

Kommentaarid: