Aasta lõpuni hoiab Pae promenaadil korda turvafirma

0

Lasnamäe linnaosa valitsus jätkab järjekindlalt korra taastamist ja hoidmist Pae turu jalutusalal. Turvafirma jätkab kunagisel turul tegutsemist vähemalt aasta lõpuni.

“Alates juulist on Pae promenaadil korda hoidnud turvafirma. Selle töötajad tuletasid joojatele regulaarselt meelde alkoholi tarvitamise keeldu väljas ja tõkestasid avaliku korra rikkumisi nii omal jõul kui ka politsei abiga. Viimased kolm kuud on näidanud, et koos Ida-Harju politseijaoskonna ja munitsipaalpolitsei kolleegidega suutsime saada olukorra promenaadil kontrolli alla, ”ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Valitud turvafirma vahetab aktiivselt infot politsei ja kohaliku kogukonnaga ning firma aruanded koos kohalike elanike tagasisidega viitavad rahutuste arvu olulisele vähenemisele. Turvafirma töötingimuste määramisel võetakse arvesse ka kohalike elanike tagasisidet.

“Meie eesmärk on teha Pae promenaadist koht, kus tunnevad end mugavalt need elanikud, kes avalikku korda ei riku. Turvafirma tööle võtmine on vaid üks sammudest. Olen kindel, et koos erinevate Pae piirkonna asutuste ja tegusate elanikega suudame muuta selle piirkonna tõeliselt turvaliseks ja atraktiivseks, ”ütles Vladimir Svet.

Leping Patriot Security OÜ-ga lõpeb 23. oktoobril. Uue hanke abil leitakse turvafirma vähemalt 2020. aasta lõpuni.

Kommentaarid: