Lasnamäe uueks linnaosa vanema asetäitjaks saab Ilja Šnitko

0

2. oktoobril asus tööle uus linnaosavanema asetäitja Ilja Šnitko, kes vastutab linnamajanduse valdkonna eest.

„Heakord on Lasnamäe Linnaosa Valitsuse üks olulisemaid prioriteete. Seetõttu on mul hea meel, et nüüd on Ilja Šnitko selle valdkonna eest vastutav. Tema haridus ning ehituskommunikatsiooni alaste projektide kavandamise ja elluviimise kogemus loovad hea aluse linnaosa töömahukaima valdkonna juhtimiseks. Lähitulevikus ootab Lasnamäed mitu suurt taristuprojekti: Tondiraba pargi loomine, Laagna tee ja Ussimäe tänava vahelise tee ehitamine, Peterburi maantee projekteerimine jne. Neid projekte hakkab linnaosavalitsuse poolt juhtima uus asetäitja, kelle tööülesannete hulka kuuluvad muuhulgas ka töö korteriühistutega ning linnaosas mugavama ja turvalisema tänavaruumi loomine. Tervitan Iljat linnaosavalitsuse meeskonnas ja soovin talle kordaminekuid uues ametis,” ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Ilja Šnitko on sündinud 1989. aastal, tal on kaks kõrgharidust: 2011. aastal on ta lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektroenergeetika teaduskonna, 2014. aastal sai magistrikraadi Tallinna Ülikoolis pedagoogika ja algõpetuse metoodika erialal. Enne linnaosavanema asetäitja ametikohale asumist töötas Šnitko üle 7 aasta projektijuhina ettevõttes Leonhard Weiss OÜ, mis tegeleb elektrivõrkude, raudteede ja maanteede projekteerimise, ehitamise ja hooldusega. Ta on ka Eesti hariduskompetentsikeskuse Innove SA metoodik ,TEDxLasnamäe üks peakorraldajaid jakonverentsi esinejate ettevalmistustiimi eestvedaja. Šnitko ei oled ühegi erakonna liige.

„Mulle on usaldatud linnaosavalitsuse olulisema vastutusala haldamine – korra säilitamine ja suurema osa Tallinna linnaruumi parendamine. Ees on palju projekte – minu ülesandeks on leida kiireid ja ratsionaalseid lahendusi seatud eesmärkideni saavutamiseks, ”ütles äsja ametisse asunud Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Ilja Šnitko.

Kõigi haljastuse tänavate korrashoiu, linnaosa kinnisvara või linna vara haldamisega seotud küsimustega saavad linnaosa elanikud alati ühendust võtta Ilja Šnitkoga telefonil 645 7742 või e-posti aadressil ilja.shnitko@tallinnlv.ee.

Ilja Šnitko suundub linnaosavanema asetäitja ametikohale, mida varem on pidanud Indrek Ahlberg ja kes lahkus septembris ametist omal soovil.

Kommentaarid: