Lasnamäe päevad täna: supergraafika, ekskursioon, vabaõhukino ja lõppkontsert

0

Täna, 30. augustil kutsuvad Lasnamäe päevad osalema Kalevipoja tänava kunstiobjekti loomise lõpuüritusel, tutvuma Ülemiste City piirkonna ajalooga, vaatama filmi vabaõhukinos ja nautima Lasnamäe päevade lõppkontserti Pae pargis.

Kell 12.00 saavad tööstusteema huvilised külastada Ülemiste City tehnolinnakut. Ekskursioon toimub vene keeles. Retkel osalejad kuulevad sellel alal asuvate strateegiliselt oluliste linnaobjektide ajaloost ja sellest, kuidas Ülemiste tootmiskeskusest kujunes IT-sfääri „räniorg“. Kohtumispaik on Suur-Sõjamäe 10a asuva hoone ees.

Kell 17.00 kohtuvad taas Kalevipoja 8 tänavakunsti objekti loojad, et hinnata oma töö tulemust ja jagada emotsioone.

Kell 19.30 toimub Pae pargis Lasnamäe päevade lõppkontsert, järve kaldal esinevad ansambel Jäääär ja Stanislav Bulganin ning ooperidiiva Elina Nechayeva duetis Andrei Bogachiga. Esmakordselt muutub Pae järve poolsaar üheks õhtuks suvelavaks. Pärast päikeseloojangut süüdatakse pargis värvilised lõkked ning vaatajad saavad nautida kontserti hubasel piknikualal, elava tule lummava väreluse all. Hea ilmaga soovitame kaasa võtta pleed, et saaksite  koos oma sõprade ja perega mõnusalt muusikat ning suveõhtut nautida.

Kell 20.30 LasnaKino filmiõhtu vabas õhus. Laagna aias (Võru 11 hoovis), näidatakse režissöör Marianna Kaati dokumentaalfilmi “14 käänet”.

Lisateavet Lasnamäe päevade ürituste kohta saab linnaosavalitsuse kodulehelt või Facebooki lehelt. Kõik Lasnamäe päevade üritused on tasuta.

Kommentaarid: