Lasnamäe päevad täna: „Roheline“ sild, supergraafika, ekskursioon ja kontsert

0

Täna, 29. augustil kutsuvad Lasnamäe päevad osalema Lindakivi „rohelise“ silla ja Kalevipoja tänava kunstiobjekti loomisel, tutvuma Uuslinna sõjaväelinnaku ajalooga ja nautima PX Band&Lavanda muusikalist etteastet.

Kell 10 – 16 on igal linnaosa elanikul võimalus osaleda silla haljastustöödes. Aednike juhendamisel saavad täiskasvanud ja lapsed aidata taimi istutada, kuulata taimehoolduse nõuandeid ja luua taaskasutatavatest materjalidest uut välimööblit. Kõik tööks vajalikud tööriistad ja kindad jagatakse osalejatele kohapeal.

Kell 12 – 17 saavad kõik huvilised оsaleda supergraafika loomises. Ilmetust alajaamast asukohaga Kalevipoja 8, (asub Kultuurikeskus Lindakivi huviringide maja lähedal), saab hiiglaslik lõuend, millele professionaalsed kunstnikud koos abilistega loovad ereda supergraafika.

Kell  14.00 kohtume aadressil Valge tn 6a/1, et külastada XVIII sajandist säilinud sõjaväelinnaku staabihoonet Uuslinna asumis. Ekskursioon toimub eesti ja vene keeles. Soovitame riietuda vastavalt ilmastikuoludele ja valida jalutamiseks sobivad jalatsid.

Tähelepanu! Tühistatud on eestikeelne ekskursioon algusega kell 12.00 Kivila ja Priisle asumites. Uuest kuupäevast teavitame hiljem. Vabandame!

Kell 17.00 avatakse „Roheline sild“ PX bändi ja Lavanda kontserdiga, mis toimub kultuurikeskuse Lindakivi kõrval asuval platsil. Vaatamata aastaajale, soovitame riietuda soojalt ja kaasa võtta vihmavari.

Lisateavet Lasnamäe päevade ürituste kohta saab linnaosavalitsuse kodulehelt või Facebooki lehelt. Kõik Lasnamäe päevade üritused on tasuta.

Kommentaarid: