Lasnamäe Päevade avalöök laulvate purskkaevudega

0

Laupäeva õhtul toimus Lasnamäe Päevade pidulik avamine Pae pargis. Nädalavahetusel on kõik oodatud imetlema laulvate purskkaevude unikaalset installatsiooni Pae järvel. Etendused toimuvad iga ilmaga.

„Täna algasid ametlikult Lasnamäe Päevad – ees on terve nädal täis kontserte, ekskursioone ja muid linnaosa sünnipäeva üritusi. Selle nädalavahetuse purskkaevude etendus Pae järvel on unikaalne show, mida sellises ulatuses näeb Eestis esmakordselt. Loodame, et algavad Lasnamäe Päevad annavad nii lasnamäelastele kui ka teistele tallinlastele suurepärase võimaluse Lasnamäe avastamiseks, kuna programmis on lisaks meelelahutusetendustele ka hulgaliselt piirkonna ajalooga seotud sündmusi,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Kahel õhtul, 22. ja 23. augustil algavad  laulvate purskkaevude etendused kell 19.00 ning täna kestab etendus kuni südaööni ja pühapäeval kella 23.00-ni. Pea 40 meetrit pikk purskkaevude rivi koosneb rohkem kui 60nest eraldiseisvast purskkaevust ning rohkem kui 50st valguselemendist. Kahe õhtu jooksul saab kuulata ja vaadata muusikaga sünkroonis purskkaevude etendusi ning mida lähemale jõuab päikeseloojang, seda värvilisemaks ja efektsemaks muutuvad ka showd. Muusikavalikus on tuntuid lugusid filmidest, klassikalisest muusikast, rokist ja paljudest teistest žanritest.

Tallinna suurima linnaosa sünnipäeva tähistamine ehk Lasnamäe Päevad toimuvad 22. – 30. аugustil. Kavas on rohelised installatsioonid, kontserdid, veeshowd ja ajalooretked. Lasnamäe päevade kava on leitav siit:https://www.tallinn.ee/est/lasnamae/Lasnamae-Paevad-2020  

Kommentaarid: