Piletid filmile „Tenet“ on ilmunud müügile

0

Kauaoodatud muuhulgas ka Lasnamäel üles võetud filmi „Tenet“ esilinastus toimub 26. augustil kohe pärast südaööd. Piletid on juba müügil.

Euroopa esilinastuse uueks kuupäevaks on määratud 26. august. USAs linastub film esialgu vähestes kinodes 3. septembril. Filmi „Tenet“ saab näha kõigis võimalikes formaatides, kuid esmalt oli see filmitud IMAXi kaameratega. Eesti ainus IMAX asub Lasnamäel, kinos Cinamon T1.

Christopher Nolani thrilleri „Tenet“ esilinastus  John Washingtoni ja Robert Pattinsoniga peaosades oli esialgu planeeritud 17. juuliks. Seejärel lükati esilinastust kahel korral edasi – 31. juulile ja 12. augustile. Seejärel teatati esilinastuse edasilükkamisest määramatuks ajaks ja varsti pärast seda teatas Warner Bros. uue kuupäeva – 26. augusti.

Kommentaarid: