Algavad remonttööd Vilisuu ja Kahu tänaval

0

Sel nädala algavad Lasnamäe linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttööd Vilisuu tänava sõidu- ja kõnniteel. Tööde mahtudes on ka Kahu tänava asfalteerimine.

„Remonttööd algavad esialgu Vilisuu tänaval, kus tööde käigus paigaldatakse uus asfaltkate sõidu- ja kõnniteele. Peale seda jätkatakse taastusremonttöödega ka Kahu tänaval,“ selgitas Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. Ta lisas, et tööde käigus vahetatakse välja ka lagunenud äärekivid ja taastatakse haljastus.

Linnaosavalitsus palub liiklejatel järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja parkida nii, kus autod ei segaks ehitustööde läbiviimise. Palume suhtuda mõistvalt remondiga seotud kitsendustesse. Töödega plaanitakse lõpetada septembris.

Ehitustööd tellis Tallinna Keskkonna-ja Kommunaalamet. Remonttöid teostab Viamer Grupp OÜ. Omanikujärelevalvet viib läbi TPJ Inseneribüroo OÜ.

Kommentaarid: