Lasnamäel alustati teekünniste rajamisega

0

Sel nädalal Lasnamäe kvartalisisestele teedele ja tänavatele rajatakse 9 uut teekünnist.

“Asfaltbetoonist kunstliku ebatasasuste tekitamine aitab rahustada liiklust sisekvartaliteedel, kus kiire sõidu fännid seavad ohtu teed ületavaid jalakäijaid. “Lamavate politseinike” asukohad valiti elanikelt laekunud ettepanekute põhjal. Tulevikus jätkatakse linnaosas liiklusohutuse parandamiseks selliste konstruktsioonide loomist,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Esmakorras alustatakse töödega Läänemere tee 62 ja Linnamäe tee 43,45, Paasiku 4, Katleri 9, Loitsu 1-4 ja Paekaare 66 aadressidel ning seejärel paigaldatakse teekünnised ka Peterburi tee 8 ja 14 vahele, Paasiku 7 ja Peterburi tee 26 juurde.

Ehitustööd on liikuva iseloomuga ning tööde piirkonnas kehtivad ajutised liikluspiirangud. Palume järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Kokku rajatakse käesoleva aasta teekünniste rajamise hanke mahus Tallinna tänavatele 87 asfaltbetoonist teekünnist. Ehitustöid teostab AS TREF Nord. Ehitustööde lepinguline maksumus on ca 307 000 eurot ning lepinguline tähtaeg on september 2020.

Kommentaarid: