Laupäeval toimub Kivila pargis noortefestival

0

Laupäeval, 18. juulil kell 13 – 19 on Kivila pargis minifestival, mille raames toimub HOODie Cypher tänavatantsu võistlus, erinevad töötoad, rulluisu treening ja krossivõistlus.

„Kivila pargi festival on üks suveprogrammi suurematest noorteüritustest, kus noorsootöötajate ja kogenud treenerite juhendamisel saavad noored sportlikult ja huvitavalt veeta suvepäeva vabas õhus. Loodame, et ilmataat meid ilmaga ei üllata,“ ütles linnaosavanem Vladimir Svet.

Tänavatantsu võistlus toimub HOODie Cyphers battelite seeria raames ja mõõtu võetakse Hip-Hip kui breiktantsu kategoorias. Kohtunikeks on GANNA ja MYKEE ning muusikat mängib DJ MIRSON. Võistlus algab kell 14.

Mobiilsed noorsootöötajad koos Rulluisukooliga korraldavad rulluisutamise treeningu ja rulluisu krossivõistluse. Treening toimub kell 13 – 14.30 Tõnis Paalme juhendamisel. Kell 16 – 18 leiab aset rulluisu krossivõistlus.

Lasnamäe Noortekeskus pakub noortele erinevaid tegevusi:

  • kell 13 – 14 kleepsude töötuba 
  • kell 14 – 15 pinksi mängimine
  • kell 15 – 16 kleepsude töötuba 
  • kell 16 – 17 fotojaht
  • kell 17 – 17.30 kendama võistlus

Festivali eel, neljapäeval, 16. juulil kell 14 toimuvad Kivila pargi noortetalgud. “Üritusele ootame noori, et koos korda teha laupäevane festivalipaik,” ütles noortekeskuse juht Pavel Vassiljev. “Kohtume pargi korvpalliplatsil, vajalikke töövahendeid jagame kohapeal,“ lisas noortekeskuse juht.

Festivali korraldajad paluvad ürituse ajal järgida hajutamise nõuet, haigena kohale mitte tulla ning võimalusel võtta kaasa oma desinfitseerimisvahend.

Kivila spordipargi minifestivali korraldavad Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Lasnamäe Linnaosa Valitsus, Lasnamäe Noortekeskus ja Shokkin Group Estonia.

Kommentaarid: