Lasnamäe Tondiloo parki paigaldati uus treeningseade

0

Juulis ja augustis on kõik linnaosa spordisõbrad oodatud avastama ja proovima Tondiloo parki ajutiselt paigaldatud uut rinnalt surumise pingi demoseadet Omnigym OG 31.

„Tondiloo välijõuväljak sai ajutise täienduse põhjamaistesse tingimustesse projekteeritud uue põlvkonna demoseade Omnigym rinnalt surumise pingi näol. See on mõeldud kasutamiseks igale vanusele olenemata treenija füüsilisest tasemest,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet. „Juhul kui katseperioodil pakub simulaator spordisõpradele suurt huvi, kaalub linnaosa valitsus võimalust seadmete paigaldamiseks avalikele spordiväljakutele“, lisas ta.

Treeningseade püstitati pargi idapoolsesse ossa, välijõuväljaku vahendite kõrvale. Seade on ilmastikukindel ja võimaldab teha efektiivset treeningut aastaringselt. Paigaldatud kaldsurumispingil on ainulaadne raskuse lisamise mehhanism, mis annab muuta raskusi 5 kg kaupa. Esialgse kokkuleppe kohaselt jääb simulaator parki suvelõpuni.

Hetkel on Lasnamäe linnaosas 10 kohta jõutreeninguteks värske õhu käes – välitreeningseadmetega väljakud asuvad Tondiloo , Priisle, Pae ja Asunduse parkides, Paasiku, Vormsi ja Koorti peremänguväljakutel ning Pae promenaadil. Lasnamäe jätkab aktiivselt sportimisvõimaluste laiendamist linnaosas ja lähitulevikus plaanib luua juurde välitreeningukohti nii tulevases Tondiraba looduspargis kui ka muudes linnaosa avalikes kohtades.

Kommentaarid: